Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit augustus, 2016 tonen

Sleutelhanger voetballer

Alweer een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een sleutelhanger van een voetballer in de kleuren van onze plaatselijke voetbalclub kon maken. Ik ging aan de slag en dit is het resultaat.

Pikachu

Ik heb Pikachu van Pokemon "gevangen" met mijn haaknaald!   In zijn/haar staart zit een stukje ijzerdraad zodat je de staart omhoog kunt zetten.   Pikachu is te koop. Wil je meer informatie, mail me dan even op rennebol8@gmail.com of gebruik het contactformulier hiernaast aan de rechterkant.

Kip

Een schoonzusje en haar vriend vroegen aan mij of ik voor hen een kip wilde haken. Het zou een cadeautje worden voor hun petekindje wat nog niet geboren was. Afgelopen weekend is de baby geboren en kan ik de kip aan jullie laten zien. Het patroon komt uit het haakboek Amigurumi aan het werk van Joke Vermeieren. Daar heeft de kip nog een schortje voor en een bakblik vol met koekjes maar die besloten we weg te laten.

Rammelaar Hondje Puk

Hip&Haak heeft een heel leuk patroon voor rammelaar Hondje Puk zoals zij hem noemt. Ik vond hem erg schattig en besloot om hem te haken. Ik koos voor de kleurencombinatie grijs met paars. In zijn koppie zit een rammelaar verwerkt. Helaas kreeg ik mijn camera niet goed ingesteld waardoor de oren nu donkerblauw lijken maar ze zijn toch echt wel paars.